OVER ONS

VOORBURG

Label bold heeft sinds 01 oktober 2020 een winkel geopend aan het Wielemakersslop 7 te Voorburg. De warme sfeer van de winkel, het zorgvuldig geselecteerd aanbod van woonaccessoires, de kleurrijke meubels en de persoonlijke aandacht nodigen je uit om comfortabel jouw nieuwe item(s) voor in huis of een cadeau aan te schaffen. Het is ook mogelijk om in overleg met Label Bold een privé (online) winkel sessie in te plannen. De openingstijden zijn: donderdag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 17:00 uur. De winkel is gevestigd in het mooie en gezellige winkelgebied "huygenskwartier voorburg".

SFEERVOL OUD MEETS KLEURRIJK NIEUW

Label Bold is een inspirerende interieur & styling winkel. In de stijlvol ingerichte winkel vind je een collectie bestaande uit nieuw, vintage en antiek. Het team kan tevens op aanvraag op zoek naar specifieke wensen.
Eigenaresse Michelle Morbeck zorgt er met haar creativiteit voor dat ze de klant altijd haarfijn begrijpt, en precies weet hoe ze sfeer de ruimte in kan brengen. Hiermee blijft ze iedereen verassen tijdens het stylen van ruimtes en restylen van meubelen.
Kom een keer langs en volg ons online voor wooninspiratie, styling tips en kleur advies.

Hoi, ik ben Michelle

Founder Label Bold

Oude meubels opknappen, restyling, Restyling, meubels opknappen, oude meubels, interieurstyling, handgeschilderde meubels, woonwinkel Voorburg, woonaccessoires

Al zolang ik het kan herinneren ben ik gefocust op interieur en kleur. Met de seizoenen mee kan ik het niet laten mijn interieur aan te passen inclusief een nieuwe kleur op de muren.

Mijn stijl: Electisch/ Cultuur stijl

Waarom deze stijl: vanwege het drama, het kleurgebruik met uitdagende accenten en contrasten.

Mijn motto: Lef hebben en doen!