WEBSHOP

RESTYLING DOOR LABEL BOLD

Heb je zelf een kast thuis staan die niet meer in je interieur past en wel een opknapbeurt kan gebruiken? Ook hierbij kunnen wij je helpen!

Stuur ons foto's van jouw meubel(s) met de afmetingen en geef ons je wensen door.

Wij sturen je een offerte met een schatting van de kosten toe. 
Ook het transport kunnen wij voor je regelen!

VIRTUEEL SHOPPEN

Heb je interesse in een item, maar wil je meer details weten en/of zien? Het is bij Label Bold mogelijk om een videocall in te plannen of een filmpje van het gewenste item te ontvangen.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

RETOURNEREN

VOOR DE VOORWAARDEN. Aankopen (met uitzondering van sale items) kunnen binnen 28 dagen na aankoop geruild worden. Klik HIER voor de voorwaarden.

UITVERKOCHT?

Is jouw favoriete item uitverkocht? Neem CONTACT met ons op, want wellicht is het mogelijk om het item bij te bestellen. We kunnen je ook op de hoogte houden wanneer wij een vergelijkbaar item binnen krijgen.

LEVERTIJD

De online bestellingen worde de eerst volgende werkdag verzonden. Klik HIER voor meer informatie.

Het transport van grotere meubelen gaat in overleg (meestal bezorgen wij dezelfde week nog.


VERZENDKOSTEN

De verzendkosten zijn €7,25. Bij een minimale besteding van €100,- zijn de verzendkosten gratis. Bestellingen die buiten de afmetingen van post.nl vallen gelden andere transportkosten. Klik HIER voor meer informatie.

CADEAU?

Cadeaubonnen (12 maanden geldig) zijn beschikbaar van elk gewenst bedrag. Laat het ons weten als er een cadeau bij jouw bestelling zit. Wij pakken het feestelijk voor je in!